Аудит за циклами господарських операцій: обґрунтування доцільності застосування - Мачкур, А. Є. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Досліджено сильні та слабкі сторони аудиту за циклами господарських операцій, розглянуто питання доцільності застосування цього підходу до організації процесу аудиторської перевірки аудиторами України. Тhe article is dedicated to exploring strengths and weaknesses of auditing after the cycles of economic operanion, also the problems of expedience of this method of audit process organization application by public accountants of Ukraine are considered.