Дослідження якості та методів очищення повітря в сучасних офісних приміщеннях - Дячок, В. В.; Захарко, Я. М.; Гавришко, М. І. (Національний університет "Львівська політехніка", 2012)
Вивчено динаміку накопичення шкідливих речовин CO2, H2S, NO2 та NH3 у повітрі офісних приміщень протягом робочого дня. Запропоновано спосіб очищення від зазначених речовин, а також передбачено заходи щодо контролю та регулювання температури і вологості повітря. Запропоновано схему повітропідготовки в офісному приміщенні. The dynamics of accumulation of harmful CO2, H2S, NO2 and NH3 in the air offices during working hours. Is proposed method of purification of these substances, and also provides measures to control and regulate temperature and humidity, in the proposed scheme to clean and supply in office space.
Keywords: шкідливі речовини; спосіб очищення; температура; вологість повітря; harmful; method of purification; temperature; humidity