Аналіз основних проблем створення низькотемпературних теплових випромінювачів - Скоропад, Пилип; Стадник, Богдан (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Проаналізовано проблеми створення низькотемпературних теплових випромінювачів для пірометрії.

The problems of creation of low temperature thermal emitters for a pyrometry are analyzed.

Анализируются проблемы создания низкотемпературных тепловых излучателей для пирометрии.
Keywords: 532.536