Про сучасний стан координатного забезпечення та перспективи його вдосконалення для задач кадастру - Задемленюк, А. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
На основе проведенных исследований гедезических пунктов сделан анализ состояния городской сети г. Львова с использованием современных GNSS-технологий. On the basis of the survey researches of geodetic points the analysis of a condition of a city network of Lviv with use of modern GNSS-technologies is made.