Проблеми функціонування ринку депозитів фізичних осіб в Україні - Зозуляк, Л. П. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Стаття присвячена дослідженню тенденцій розвитку ринку депозитів фізичних осіб в Україні, основних проблем функціонування цього ринку на сьогодні, а також запропоновані методи, які здатні збільшити притік готівкових коштів населення до банківських установ.

The aim of this article is to research the tendency of development in the deposit market of physical persons in Ukraine, today’s main problems of function in this market and also is proposed methods that can increase cash flow of population to bank establishments.
Keywords: 657.471; 336.221