Інноваційні моделі розвитку країн світу - Шостак, Л. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Досліджено зарубіжний досвід інноваційного розвитку економіки та можливостей адаптації його в сучасних умовах господарювання. Визначено основні моделі інноваційного розвитку, які дали найбільший економічний ефект для розвинених країн світу. This article is devoted to the study of foreign experience of innovative economic development opportunities to adapt it to contemporary economy. The basic model of innovation that gave the greatest economic benefit to developed countries is defined.
Keywords: інновації; інноваційна економіка; інноваційна модель; інноваційна інфраструктура; innovation; innovation economy; innovation model; innovation infrastructure