Вплив багатоповерхового будинку на аеродинамічні характеристики будинків низької забудови - Жуковський, С. С.; Возняк, О. Т.; Довбуш, О. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Наведені результати експериментальних досліджень з виявлення впливу домінуючого багатоповерхового будинку на роботу димових і вентиляційних каналів сусіднього двоповерхового будинку.