Інтелектуальна система ідентифікації особливості у WWW - Пелещишин, А. М.; Березко, О. Л. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Вводяться поняття “Веб-особистість” для позначення деякої множини інформаційних атрибутів, яка є проекцією реальної особи на WWW, та “коефіцієнт достовірності ідентифікації”, який є характеристикою деякого інформаційного об’єкта і відображає ступінь достовірності приналежності цього інформаційного об’єкта до деякої Веб-особистості. Пропонується структура та засоби інтелектуальної системи, яка дає змогу автоматизувати пошук невідомих значень атрибутів Веб-особистості.

Introduced are the notions “Web personality” in order to denote some set of information attributes which is a projection of a real person on the WWW and “authenticity identification coefficient” which is a characteristic of some information object and represents the level of authenticity of belonging of this information object to some Web personality. Proposed are the structure and means of an intellectual system which allows to automatize the search of unknown values of attributes of the Web personality.
Keywords: 683.1