Формування стратегії розвитку інформаційного потенціалу управління підприємством - Петрович, Й. М.; Новаківський, І. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Розглядається проблема ефективного використання і обґрунтованого розвитку інформаційного потенціалу підприємства. Запропоновано підхід щодо формування стратегії розвитку інформаційного потенціалу підприємства. In articles it is considered problem of an effective uses and the proved development of enterprise information potential. It is offered the approach to formation of strategy of enterprise information potential development.