Схеми заміщення магнітодіода для “SPICE” - Готра, З. Ю.; Голяка, Р. Л.; Гладун, М. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Вивчається проблема створення моделей сенсорів магнітного поля в середовищі схемотехнічного моделювання “Spice”. Розглянуті підходи до синтезу схем заміщення магнітодіода. Показано, що, використовуючи комбінацію фізичних та емпіричних моделей, можна забезпечити ефективний аналіз сенсорних пристроїв в спеціалізованих програмах схемотехнічного моделювання. Presents design of models for magnetic-field sensors which can be used in SPICE software. The synthesis of magnetodiode equivalent circuits is considered. It is shown that effective analysis of sensor devices in specialized circuitrical software can be maintained by using combination of physical and empirical models.
Magnetodiode substitution schemes for “SPICE”
Keywords: 621.382