Математична модель згинних коливань фермово-решітчастої конструкції начіпної штанги обприскувача з під’єднаним тупиковим дірчастим трубопроводом - Вікович, І. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розроблена математична модель згинних коливань, консольно закріпленої, кінематично збуреної, фермово-решітчастої конструкції начіпної штанги обприскувача з під’єднаним тупиковим дірчастим трубопроводом. The mathematical model of banding oscillations of consoley closed up, cinema-tically-exited, ферменно-trellised design of a sprayer hanging bar with connected holey deadlock by the pipeline is developed.