Класифікація ризиків та оцінка ефективності менеджменту персоналу банку - Петрович, Й. М.; Кльоба, Л. Г.; Кльоба, В. Л. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Запропоновано практичні рекомендації щодо вдосконалення менеджменту персоналу банку. Мета дослідження полягає в приверненні уваги науковців та банкірів до необхідності поглиблення теоретичних засад та розвитку науково-методичних положень щодо застосування сучасних підходів до класифікації ризиків і вдосконалення та оцінки ефективності менеджменту персоналу, зокрема управління кадровою безпекою банку. This paper proposes practical recommendations for improving the management staff of the bank. The results of this study lies in drawing attention of scholars and bankers need to deepen the theoretical foundations and development of scientific and methodological provisions for the application of balanced scorecard in the management of personnel security bank.
Balanced scorecard as an innovative tool to improve management of the bank staff
Keywords: банк; персонал; менеджмент персоналу; кадрова безпека банку; ризики управління персоналом; класифікація ризиків; bank; personnel; management personnel; Balanced Scorecard; personnel security bank risk management; classification of risks