Коучинг як засіб розвитку потенціалу особистості - Леонова, Софія Володимирівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглядаються основні аспекти коучингу як важливого інструменту реалізації особистісного потенціалу людини і його використання в інтересах організації із застосуванням на практиці знань та навичок, отриманих в процесі навчання.