Удосконалення економічного регулювання в сфері ремонтно-будівельного обслуговування населення - Процак, К. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розглянуто особливості формування ринку ремонтно-будівельного обслуговування населення на сучасному етапі господарювання. На основі проведеного аналізу сформовано рекомендації щодо вдосконалення регулювання цього виду діяльності. It is considered features of the market formation of population repair - building service at the present stage of managing. On the basis of the carried out analysis it is generated recommendations concerning improvement of regulation of the given activity kind.