Сучасний стан та перспектива розвитку ТЕС ВАТ “Західенерго” - Омельяновський, П.; Мисак, Й. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Викладено матеріали з питань вдосконалення роботи енергоблоків Бурштинської, Ладижинської і Добротвірської ТЕС, ВАТ “Західенерго”.

In the article materials concerning to the work perfection of the energy blocks on Burshtynska, Ladyzhynska, Dobrotvirska power stations (joint-stock company “Zachid Energo”) are laid out.
Keywords: 621.311