Технічні засоби підтримки якості послуг сучасних телекомунікаційних мереж - Луцький, М.; Муранов, А.; Муранов, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Запропоновано схему взаємодії технічних засобів служби підтримки якості обслуговування (QоS), що здатна забезпечити функціонування телекомунікаційної мережі згідно з правилами системи диференційованого обслуговування з гарантованим сервісом (ДОГС). A scheme describing the interaction of hardware components supporting the service quality is suggested that enables telecommunications network operation in compliance with the rules of the differentiated care system with guaranteed service.
Keywords: пакетна мережа; технічні засоби; якість обслуговування; диференційне обслуговування з гарантованим сервісом; packet network; hardware; service quality; differentiated care with guaranteed service