Інформаційна система підбору суб'єктів підвищення кваліфікації викладачів - Уршанський, Юрій Борисович; Urshanskyi, Yurii Borysovych (Національний університет "Львівська політехніка", 2021)
Сучасний світ – це світ постійного розвитку і прогресу. Щодня кожного дня лікарі рятують людські життя, інженери проектують ракети, програмісти створюють неймовірні додатки – спеціалісти будь-якого фаху докладають свої зусилля, щоб людство могло розвиватись. Сукупно результати їхньої праці робить величезний внесок для всього суспільства. Це стало можливо завдяки багатьом чинників, одним з яких є інститут освіти. Людство завжди розуміли важливість викладання дітям і передачі знань наступним поколінням – саме це дозволяє готувати якісні кадри, які здатні до складної праці, для якої необхідна висока кваліфікація. І сучасний світ тому не виняток – держави та міжнародні організації приділяють неабияку увагу для підвищення навичок викладачів для покращення якості викладання. Саме тому і виникає потреба в інформаційній системі, яка могла б пропонувати різноманітні курси підвищення кваліфікації. Об’єкт досліджень: покращення доступності до курсів кваліфікації викладачів і вже відомих методів. Предмет дослідження: інформаційна система підбору суб'єктів підвищення кваліфікації викладачів. Метою дослідження є створення інформаційної системи підбору суб'єктів підвищення кваліфікації викладачів. Результатом проведеного дослідження стала розроблена інформаційна система підбору суб’єктів підвищення кваліфікації, були визначені головні вимоги для неї і характеристики, яким вона повинна відповідати. Були обґрунтовано, чому система повинна функціонувати у вигляді веб-застосунку, визначені програмні засоби, за допомогою яких розроблялось програмне забезпечення для роботи системи. Такими інструментами були фреймворк ASP.NET Core [1] i React.js [2]. Розроблений продукт відповідав вимогам і реалізовував процеси, які були описані в роботі, були наведені скріни з демонстрацією продукту і написано інструкцію користувача.

The modern world is a world of constant development and progress. Every day, doctors save lives, engineers design rockets, programmers create incredible applications - specialists of all specialties make their efforts so that humanity can develop. Together, the results of their work make a huge contribution to society as a whole. This has been made possible by many factors, one of which is the institute of education. Mankind has always understood the importance of teaching children and passing on knowledge to future generations - this is what allows you to train quality staff who are capable of complex work, which requires high skills. And the modern world is no exception - states and international organizations are paying close attention to improving the skills of teachers to improve the quality of teaching. That is why there is a need for an information system that could offer a variety of refresher courses. Object of research: improving the availability of teacher training courses and already known methods. Subject of research: information system of selection of subjects of advanced training of teachers. The purpose of the study is to create an information system for the selection of subjects of professional development of teachers. The result of the study was the development of an information system for the selection of subjects of professional development, identified the main requirements for it and the characteristics that it must meet. They explained why the system should function as a web application, identified software tools that were used to develop software for the system. Such tools were the ASP.NET Core framework [1] and React.js [2]. The developed product met the requirements and implemented the processes that were described in the work, the product demonstration boxes were given and the user manual was written.
Information system for selection of subjects of teachers professional development
Keywords: 6.126.00.01; – освіта; система; розробка; веб-додаток; курс; викладач; програмні засоби; - education; system; development; web application; course; teacher; software. List of used literature sources. 1. Overview to ASP.NET Core https://docs.microsoft.com/uk-ua/aspnet/core/introduction-to-aspnet-core?view=aspnetcore-6.0 2. React.js Docs https://uk.reactjs.org