Оцінка функціонування ієрархічних економічних систем - Андрощук, Н. А. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Здійснено системний аналіз ієрархічних систем управління продажем продукції. Оцінено діяльність систем поставок продукції та запропоновано методику її проведення. Автор досліджує причинно-наслідкові зв’язки факторів впливу на результативну ознаку оцінки ефективності систем управління та пошук їх оптимальних рівнів значень.

The System analysis of hierarchical management Systems of goods sale is carried out. The activity of Systems of goods deliveries is analyzed and the technique of its realization is offered. The author investigates corrélation^ of the influence factors on a productive attribute of an évaluation of effïciency of management Systems and search of their optimum levels of values.
Keywords: 330.46; 338.433