Стратегія управління витратами енергетичних підприємств у процесі технічного переоснащення - Римар, Т. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Розглядається стратегія управління витратами енергетичних підприємств на основі технічного переоснащення теплових електростанцій. Пропонуються найбільш суттєві і економічно обґрунтовані напрями їх реконструкції і модернізації в західному регіоні України. Strategy of energetics tntrprisec energetion expenditures management wich based on the technology renovation of the thermal electrical stations are under consideration in this article. Also proposed most essential and economical ground ways of its recoustruction and modernization in the Western resion ohf Ukraine.