Нові підходи до біологічного очищення стічних вод міста Львова - Швед, О. М.; Видринська, О. К.; Червецова, В. Г.; Губрій, З. В.; Новіков, В. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Вивчено та досліджено стічні води та мікробіоту мулу станції очисних споруд з метою інтенсифікації схеми очищення промислово-побутових стічних вод з використанням біотехнологій за принципами сталого розвитку. In order to intensify parameters of the urban-industrial wastewater treatment scheme investigation of wastewater quality and activated sludge at wastewater treatment plant was carried out, using biotechnological methods according to principles of sustainable development.
Keywords: промислово-побутові стічні води; біомоніторинг водних об’єктів; сталий розвиток; біогаз; активний мул; urban-industrial wastewater treatment; biomonitoring of water bodies; sustainable development; biogas; activated sludge