Відтворення основного капіталу - Борщ, Л. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглядаються питання, пов’язані з формуванням та відтворенням основного капіталу підприємства; охарактеризовано переваги і недоліки існуючої амортизаційної політики, ролі інновацій в контексті покращання використання виробничого потенціалу. The article is devoted to consideration of questions connected to formation and reproduction of a fixed capital of the enterprise; the advantages and defects of existing amortisation policy, role of novations in a context of improvement of use of industrial potential are characterized.