Удосконалення механізму активізації інвестиційних процесів - Вівчар, О. Й. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2000)
У даній статті висвітлюється реальний стан інвестиційної діяльності, проблеми залучення інвестицій, розглядаються актуальні науково-практичні рекомендації щодо покращання механізму активізації інвестиційних процесів. The real state of investment, problems of drawing investments, scientic-practical recommendations for improvement of mechanism of investment process activization are described in this work.