Взаємозв’язок економічної та професійної складових освіти - Гончаренко, О. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Розглянуто взаємозв’язок економічної та професійної складових освіти. Проаналізовано роль динамічної ступеневої системи підготовки фахівців. Досліджено залежність ефективності використання трудового потенціалу від освітнього рівня й професійної підготовки персоналу підприємства. Запропоновано заходи щодо раціонального використання людського капіталу. The intercommunication of economic and professional components of education is considered. The role of the dynamic level system of the training of specialists is analyzed. The dependence of efficient usage of working potential from the educational level and professional training of the enterprise’s stuff is investigated. Steps as to the rational usage of human capital are proposed.