Модель графічного інтерфейсу задання параметрів складеного унітерму - Овсяк, В.; Нізьолек, М.; Петрушка, Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Алгеброю алгоритмів описано модель графічного вікна задання параметрів складених унітермів. Наведено програмну реалізацію моделі. Algebra algorithms described model graphic window setting parameters compound uniterms. An implementation program model.
Keywords: алгебра алгоритмів; модель; функційний унітерм; унітерм; складений унітерм; algebra of algorithms; model; featured uniterm; uniterm; made uniterm