Кадастрове зонування територій у зоні впливу енергетичних об'єктів - Петрович, Л.; Ткачик, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Подано короткий огляд чинного законодавства України щодо встановлення розмірів санітарно-захисних та охоронних зон електричних мереж як об'єкта кадастрового зонування. Розглянуто вплив електромагнітного поля на людину та можливості функціонального використання обмежених територій. Представлен краткий обзор действующего законодательства Украины относительно установления размеров санитарно-защитных и охранных зон электрический сетей как объекта кадастрового зонирования. Рассмотрено влияние электромагнитного поля на человека и возможности функционального использования ограниченных территорий. The article provides a brief overview of current legislation of Ukraine on Sizing health and safety and electrical protection zones networks, as an object of cadastral division. The influence electromagnetic fields on human and functional variants use of restricted areas.
Кадастровое зонирование территорий в зоне влияния энергетических объектов
Cadastral zoning area of influence in the area of energy facilities
Keywords: кадастрове зонування; енергетичні мережі; лінії електропередачі (ЛЕП); охоронні зони; санітарно-захисні зони