Інформаційна система аналізу діяльності web-вузла - Пелещишин, A. M.; Гулка, Т. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
The article reads about the main approachesto the building of systems of analysis of Inter site usage based on access books. Розглянуто основні підходи до побудови системи аналізу використання Інтернет-сайту, базованої та журналах доступу.