Методи інформаційно-математичного моделювання навчального процесу - Петраш, А. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
В роботі розглянуті основні методи, які застосовуються для моделювання навчального процесу у вищому навчальному закладі та проведений їх порівняльний аналіз. In this paper discusse the basic methods applied for modeling of educational process in a higher educational institution are considered and their comparative analysis is carried out.
Keywords: модель; навчальний процес; граф; мережа Петрі