Система визначення падіння людей на основі аналізу відеоряду - Мамчур , Назар Андрійович (Національний університет “Львівська політехніка”, 2021)
Бакалаврська кваліфікаційна робота виконана студентом групи КН-410 Мамчуром Назаром Андрійовичем. Тема «Система визначення падіння людей на основі аналізу відеоряду». Робота направлена на здобуття ступеня бакалавр за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Метою дипломної роботи є розроблення інформаційної системи аналізу відеопотоку для спостереження за поточною ситуацією на дорозі. Об’єктом дослідження є процеси аналізу відеопотоку та розпізнавання падіння людини.
Keywords: виявлення об’єктів, розпізнавання об’єктів, згорткова нейронна мережа