Особливості прогнозування кон’юнктури товарного ринку - Радіщук, Т. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто сутність процесу прогнозування, способи прогнозування, їх етапи та основи методології прогнозування, особливості прогнозування кон’юнктури товарного ринку. Запропоновано поєднувати методи прогнозування для дослідження динамічного зовнішньоекономічного середовища. Essence of prognostication process, prognostication methods, the stages and bases of prognostication methodology, feature of commodity market prognostication are considered in the article. It is suggested to combine the methods of prognostication for research of dynamic outwardlyeconomic environment.
Keywords: прогноз; прогнозування кон’юнктури товарного ринку; коливаннями кон’юнктури ринку; ринок; стратегія; prognosis; commodity market prognostication; vibrations of the state of affairs of market; market; strategy