Evaluation of ground-fault protections algorithms operation based on digital model implementing - Handke, J.; Kwapisz, A.; Lorenc, J.; Staszak, B. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
У статті розглянуто цифрову модель та оцінку ефективності роботи захисту електричної мережі за критерієм повної провідності. Модель захисту реалізує дуальний метод розрахунку повної провідності на основі векторів i усереднення вхідних сигналів. Застосований у цифровій моделі алгоритм усереднення повної провідності є оригінальною розробкою, яка пройшла випробовування в Інституті електроенергетики Познанського технічного університету. This paper describes the digital model of the power protection with admittance criterion and evaluation of operating efficiency. The protection model realizes dual admittance calculation method based on phasors and averaging input signals. The admittance averaging algorithm implemented in digital model has been originally developed and tested in Institute of Electric Power Engineering at Poznan University of Technology.
Keywords: цифрова модель; дуальний метод