Щодо оптимізації витрат на переміщення пасажирів та вантажів - Санько, Я. В.; Ройко, Ю. Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Визначено складові витрат на функціонування транспортної системи перевезення пасажирів та вантажів. Результатом досліджень є запропонована залежність оптимальної довжини ділянки вулично-дорожньої мережі. Components of the cost of operation of the transport system carriage of passengers and cargo. The result of research is suggested by the dependence of optimal length of the road network.