Системний підхід до вибору консолідованої інформації в управлінні - Огородник, І.; Огородник, Т. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто системний підхід до визначення консолідованої інформації для ефективного управління екологічною безпекою міста. Запропоновано використання системи цілей управління екобезпекою міста та їхнього системного аналізу. Визначено консолідовану інформацію для управління екобезпекою міста, структуру управлінських дій та їхніх можливих виконавців. Approach of the systems is offered to determination of the consolidated information for providing of effective management ecological safety of city. This approach foresees the use of the system of management aims and them analysis of the systems. The sequence of determination and use of the consolidated information is offered, the structure of administrative actions is certain and them performers are possible.
Keywords: місто; безпека; екологія; консолідована інформація; цілі; управління