Модель і метод розрахунку поперечно-кутових коливань бітумо-щебеневого агрегату з розігрітим рідким бітумом - Вікович, І. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Розроблено модель і метод розрахунку коливань під час його руху у поперечно-вертикальній площині бітумо-щебеневого агрегату з торсіонною підвіскою з урахуванням рухливості розігрітого рідкого бітуму в циліндричній горизонтальній ємкості агрегату. Mathematical model of oscillations in the transverse and vertical space of trail of bitem and broken stone aggregate with independent torsions suspension with of motion warming up of bitems are developed.
Keywords: бітумо-щебеневий агрегат; торсіонна підвіска; коливання; математична модель; trail of bitem and broken stone; torsions suspension; oscillation; mathematical model