Проблеми і напрями удосконалення інноваційного менеджменту на макрорівні - Домарадзька, Г. С.; Чмелик, М. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Активізація інноваційної діяльності вітчизняних підприємств набуває принципового значення в контексті європейського вибору України і, відповідно, необхідності її інтеграції у високотехнологічне конкурентне середовище. Інтенсифікація інноваційної діяльності є передумовою виробництва конкурентоспроможної продукції і потребує злагоджених дій на мікро- та макрорівнях з метою постійної модернізації структури управління інноваційними процесами і підвищення її адаптації до мінливого зовнішнього середовища. According to the European option of Ukraine and necessity of integration to a highly technological competitive environment, activization of innovative activity in national business is of great importance. Competitive production serves as a preface to the intensification of innovative activity. This process demands consent actions on micro– and macrolevels in order to modernize an innovative management structure and to enhance its adaptation to a changeable external environment.
Keywords: інноваційна діяльність; концепція сталого розвитку; технологічна конкурентоспроможність; інноваційний менеджмент; макрорівень; мікрорівень; функції макроменеджменту; innovative activity; concept of sustainable; development; technological competitiveness; innovative management; microlevel; macrolevel; functions of macromanagement