Значення огорож та їхніх структурних елементів у формуванні архітектури палацових ансамблів XVIII–ХІХ ст. м. Львова - Базилевич, В. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянено основні способи формування огорожами та їхніми структурними елементами архітектури палацових ансамблів XVIII–ХІХ ст. м. Львова, що виявив та покласифікував автор. The article discusses and classifies the methods of Lviv palace ensembles architecture of XVIII–ХІХ c. creation by means of fence and their structural elements design.
Keywords: Львів; архітектура палацових ансамблів; художній метал; огорожі; способи формування архітектури; Lviv; palace ensembles architecture; ironwork; fence; methods of architecture creation