Процесійний підхід щодо оцінювання майнового стану підприємств - Горбаль, Н. І.; Борбулевич, В. З. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто підходи вітчизняних та зарубіжних науковців щодо трактування терміну “майновий стан підприємства”. Окрім того, наведено показники оцінювання майнового стану підприємства, а також сформовано процес оцінювання майнового стану підприємства за допомогою послідовних етапів. In this article points of view of domestic and foreign research workers to interpretation of term “property of the enterprise”. Besides, given the indicators of evaluation of the property of the enterprise and also are formed process of evaluation of the property of the enterprise via the successive stages.
The process approach of evaluation the property of the enterprise
Keywords: майно; основні засоби; майновий стан; чинники оцінювання; property; fixed assets; indicators of evaluation