О роли ценных бумаг в финансовом обеспечении развития - Балаева, Э. Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Формирование рынка ценных бумаг открывает новые возможности экономического развития в постсоветском пространстве. Оценка этих возможностей является актуальной задачей. The formation of securities market opens up new possibilities for economic development in the post-Soviet territory. The estimation of these possibilities is an actual problem. In article some advantages of securities in comparison with other sources of financing are revealed. The main directions of effective formation securities market are defined. Формування ринку цінних паперів відкриває нові можливості економічного розвитку у пострадянському просторі. Оцінка цих можливостей є актуальним завданням. Виявлено деякі переваги цінних паперів порівняно з іншими джерелами фінансування. Визначено основні напрями ефективного формування ринку цінних паперів.
About a securities role in financial development providing
Про роль цінних паперів у фінансовому забезпеченні розвитку
Keywords: ценные бумаги; рынок; финансы; развитие; securities; market; finance; development; цінні папери; ринок; фінанси; розвиток