Використання дистанційних технологій навчання в Полтавському університеті економіки і торгівлі - Рогоза, Микола; Івченко, Євген; Божко, Віктор; Ганна, Карнаухова (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
У доповіді розглянуто практику комплексного впровадження та використання сучасних дистанційних технологій для підвищення якості навчального процесу в університеті з метою реалізації інноваційних, економічно-ефективних освітніх методів. The present work demonstrates practice of complex use of distance technologies for improvement of quality of educational process at university with a view of realization of innovative, economical, effective educational methods.
Keywords: дистанційні технології; інноваційні інформаційно-комунікаційні технології; якість навчального процесу; distance technologies; innovative information-communication technologies; quality of educational process