Удосконалення алгоритму AKS доведення простоти цілих чисел - Попович, Р. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Запропоновано перевіряти рівності в алгоритмі AKS не для послідовних цілих чисел, а для цілих чисел, які є послідовними квадратами. У цьому разі число елементів, для яких рівності справедливі, подвоюється.
They suggested to check AKS algorithm equalities not for sequential integers, but for integers that are sequential squares. In that case a number of elements for that equalities are true doubles.