Теоретико-методичні засади створення і функціонування логістичної інфраструктури - Довба, М. О.; Чорнописъка, Н. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Проаналізовано еволюцію наукових підходів до розуміння ринкової інфраструктури. Обгрунтовано необхідність виділення в складі ринкової інфраструктури як функціональну складову логістичну інфраструктуру. Сформульовані поняття “логістична інфраструктура” та “логістична послуга”. Розроблено модель функціонування логістичної інфраструктури в системі ринкової економіки. The evoluation of scientific approach of determination “market infrastructura” are analyses in this article. The expediency of identification the logistics infrastructura is considered. The conception “ logistics infrastructura” and “ logistics service” are determined. The model of function the logistics infrastructura in the market economy are developed.