Polarity lexicon development for sentiment analysis - Kurylo, O.; Romaniuk, A. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
In this paper proposed structure of database as part of repository UI software elements for functional integration of storage, search, selection of alternatives visual graphic element representations and their multi source code implementation in different programming languages. Запропоновано структуру бази даних для репозиторію елементів інтерфейсів користувача програмного забезпечення для інтеграції засобів накопичення, пошуку, підбору з альтернатив візуальних графічних представлень елементів та їх мультиреалізації програмними кодами на різних мовах.
Keywords: usability; user interface; UI; information model; database; repository; environment; зручність використання; інтерфейс користувача; інформаційна модель; база даних; середовище розробки