Вплив механо-хімічної активації портландцементу на міцність жаростійкого бетону - Позняк, О. Р. (Видавництво Державного університету «Львівська політехніка», 2000)
Наведені результати фазових досліджень композиційних цементів. Встановлено вплив температури і В/Ц на міцність жаростійкого бетону. Показана можливість одержання жаростійкого бетону на композиційних цементах з механо-хімічною активацією. The results of phase research composite cements are shown here. The influence temperatyre and W/C on strength refractory concrete are fixed. The possibility of reseiving refractory concrete on the base composite cements with mechanical and chemical activation.