Підходи до викладання шкільних дисциплін в умовах інклюзії - Загоруйко, Людмила Олексіївна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Висвітлено основні підходи до викладання шкільних дисциплін, які забезпечують ефективність навчального процесу в умовах інклюзії.