Захист трудових прав українських мігрантів - Бльок, Н. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Зроблено спробу проаналізувати особливості захисту трудових прав громадян України, які працевлаштовані за кордоном. У результаті виявлено, що правовий статус громадянина України за кордоном залежить від низки факторів, викладених у дослідженні. Сделана попытка проанализировать особенности защиты трудовых прав граждан Украины, которые трудоустроены за границей. В результате выявлено, что правовой статус граждан Украины зависит от ряда различных факторов, изложенных в исследовании. The article is an attempt to analyze features of protection of labor rights of Ukrainian citizens, who are employed abroad. As a result it was found that legal status of Ukrainian citizens abroad depends on different factors, outlined in the research.
Защита трудовых прав украинских мигрантов
Protection of labor rights of ukrainian migrant
Keywords: трудова міграція; трудовий мігрант; захист прав за кордоном; постійне проживання; дозвіл на працевлаштування; трудовая миграция; трудовой мигрант; защита прав за рубежом; постоянное жительство; разрешение на трудоустройство; labor migration; migrant workers; protection of overseas; permanent residence; permission for work