Структурний та тепловий контроль якості стальної арматури для будівельних конструкцій - Прохоренко, В. Я.; Прохоренко, С. В.; Бужанський, М. І.; Іванов, О. М.; Чайка, В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Запропоновано результати структурних і теплових досліджень арматурної сталі з метою створення сучасних засобів контролю процесів термомеханічного зміцнення безпосередньо на заводах залізобетонних конструкцій, що має на меті підвищення якості будівельних конструкцій. The results of structural and thermal building steel are offered with the purpose of creation of modern methods of the control of processes of term - mechanical hardening at factories of term-concrete designs, that has for an object - increase of quality of building designs.