Ігрові потокові моделі керування мережами - Ігнатенко, Олексій (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Дана робота присвячена моделям керування потоками даних у мережах за умов нестабільної поведінки. Для мереж зі змінними протоками даних пропонується підхід до аналізу роботи мережі на основі керованих потокових моделей. Побудована модель одного класу мереж та доведене існування оптимального у сенсі швидкодії розв’язку задачі завантаження файлу. Розглянуто також ситуацію зловмисного впливу на роботу мережі.
Keywords: потокові моделі; стійкість; комп’ютерна мережа; імітаційна модель