Вплив температури та тривалості процесу на показники екстрагування хлориду натрію з галіто-лангбейнітового залишку калійних виробництв - Перекупко, Т. В.; Кропивницька, Л. М. (Видавництво Державного університету «Львівська політехніка», 2000)
Вивчено екстрагування хлориду натрію з галіто-лангбейнітового залишку калійних виробництв. Показаний вплив температури і тривалості процесу на вихід і склад одержаного низькохлоридного продукту. Підібрані оптимальні умови процесу. The extraction of natrium chloride from halite- and langbeinite-contained waste of potassium productions was studied. The effect of temperature and time of process on the yield and composition of chloride-poor product derived was shown. The optimal conditions of the process were selectived.