Аналіз системи процесів у надвисокочастотному плазмохімічному реакторі під час розкладання сірководню - Яворський, В. Т.; Знак, З. О.; Гелеш, А. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Проаналізовано вплив гідродинамічних умов у плазмохімічному реакторі на стабільність плазмового розряду та розклад сірководню з утворенням полімерної сірки. The analysis of the influence of hydrodynamic conditions in the plasma-chemical reactor on the stability of plasma discharge to the decomposition of hydrogen sulphide with the formation of polymeric sulphur is executed.
Keywords: вплив гідродинамічних умов; стабільність плазмового розряду; розклад сірководню; of hydrodynamic conditions; stability of plasma discharge; decomposition of hydrogen