Електричне освітлення церкви - Яців, М. Б.; Лагуш, В. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Визначено місце і значення електричного світла в організаці штучного освітлення храму. Розглянуто проблеми, перспективи і шляхи розвитку систем електричного освітлення церкви.