Гробівець Артура Ґроттґера (11.11.1837-13.12.1867). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1985)
Гробівець Артура Ґроттґера — польського художника, ілюстратора. Надгробок — скульптурний ансамбль, який складається з фігури дружини художника Ванди Монне, арфи, черепа і медальйона з портретом Ґроттґера, виконаний Вандою. На чотирьох світлинах зображено поховання з різних ракурсів. Автор скульптури (1873 р.) — Парис Філіппі. Поле №5.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, Артур Ґроттґер, Artur Grottger, Ванда Монне, Wandа Monne, Парис Філіппі, Parys Filipрі, скульптура, гробівець.